Intern TV-systeem in uw organisatie of bedrijf!

Mediapalet bv ondersteunt organisaties in sport en cultuur met informatievoorziening aan bezoekers van stadions, fitnesscholen, sportaccommodaties en theaters via interne tv systemen, Narrow Casting genaamd.

Narrowcasting is de nieuwe vorm van reclame die via digitale schermen eindeloze communicatiemogelijkheden biedt in zorginstellingen, apotheken, warenhuizen, supermarkten, autodealers, openbaar vervoer, winkels, horecagelegenheden e.d. Narrowcasting draagt bij aan een betere service, het maken van betere promotie, interactieve acties, het “branden” van een nieuwe bedrijfsnaam en het verhogen van de reclame-inkomsten. Narrowcasting biedt de mogelijkheid om als bedrijf, vereniging of instelling, zich te profileren op een unieke, onderscheidende manier. Door het vertonen van korte reclamefilmpjes, sfeerbeelden, trends en door u geselecteerde clips stelt u in staat om een eigen sfeer en imago te creëren afgestemd op die van uw organisatieprofiel.

Mediapalet bv installeert en exploiteert interne radio en tv systemen en zorgt dat het beeld, de content, de informatie en de commercials op de tv schermen wordt uitgezonden. Dat betekent dat de redactie van het medium voortdurend actueel is. Mediapalet bv is continue stand-by om het publiek, de toeschouwer van actuele informatie te voorzien.

De toegevoegde waarde van Mediapalet bv is dat zij in huis de exploitatie verzorgt: de werving van adverteerders voor de uitzending van radio en tv commercials op het systeem. Dit om het medium betaalbaar te houden en de kwaliteit daarvan voortdurend te verbeteren. De commercials worden tegen acceptabele prijzen door Mediapalet bv geproduceerd.

Mediapalet bv is met haar tv systeem actief in theaters, cultuurcentra, fitnesscholen, beurzen en evenementen. U kiest waar, wanneer en aan wie uw reclame getoond wordt. Kortom het juiste aanbod bij het juiste publiek op het juiste moment gebaseerd op uw budget! Ook kunt u ervoor kiezen om ons de volledige afwikkeling in handen te geven.